Oxfam Solidariteit

Een op de drie mensen op de wereld leeft in armoede. Oxfam is vastbesloten om dit te veranderen door de kracht van mensen te bundelen tegen armoede.

Wereldwijd werkt Oxfam aan praktische en vernieuwende oplossingen om mensen de kans te geven zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen. Bij een ramp of conflict redden we levens en helpen we mensen om weer in hun levensonderhoud te kunnen voorzien En we voeren campagne zodat arme mensen invloed krijgen op de lokale en mondiale beslissingen waar ze de gevolgen van ondervinden.

Altijd en overal werken we samen met lokale partnerorganisaties en met de meest kwetsbare vrouwen en mannen. Samen roepen we de onrechtvaardigheden die leiden tot armoede, een halt toe.

Oxfam-Solidariteit beschikt over een netwerk van meer dan 40 tweedehandswinkels met computers, boeken, kleding en brocante. Deze goederen worden geschonken door individuen, scholen, bedrijven en overheidsdiensten. De opbrengst van deze winkels gaat naar de financiering van Oxfam-projecten in Zuid en Noord. De tweedehandswinkels van Oxfam-Solidariteit draaien allemaal op groene stroom van Lampiris.

Zij hebben dit project gekozen

Pagina's