Gebruiksvoorwaarden

Vanaf 1 maart 2014 kun je als Lampiris-klant peter worden van je familie, vrienden en kennissen door hen uit te nodigen om klant te worden van Lampiris via de pagina samengroener.lampiris.be. Als peter ontvang je € 30 (incl. btw) korting op je energiefactuur voor elk petekind dat klant wordt van Lampiris. Je kunt dit voordeel delen met een goed doel naar keuze. Deze korting is cumuleerbaar met andere voordelen of aanbiedingen. Dankzij de promotie FRIENDS2014, krijgt elk petekind € 30 (incl. btw) korting per gas- of elektriciteitsmeter die ingeschreven wordt bij Lampiris. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere voordelen of aanbiedingen.

a. Hoe kun je een peter kiezen?

Open de site www.samengroener.be.
Ga naar de pagina ‘Een peter kiezen’.
Kies een peter die je kent of met wie je dezelfde waarden deelt, en word Lampiris-klant via zijn profiel.
Op je eerste factuur zie je de korting die je krijgt dankzij de promotie FRIENDS2014.
De peter die je hebt gekozen, en zijn goede doel, ontvangen ook elk hun voordeel.

b. Hoe kun je peter worden van je vrienden?

Open de site www.samengroener.be.
Maak een profiel aan.
Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter je potentiële opbrengsten. Stuur je persoonlijke link via e-mail of deel je profiel op Facebook en Twitter. Of nodig je vrienden gewoon rechtstreeks uit om je profiel te bekijken op samengroener.be.
Via je profiel kunnen je vrienden Lampiris-klant worden.
Op de pagina 'Mijn opbrengsten' kun je bekijken wie je petekinderen zijn en hoeveel geld je hebt ingezameld.
Je kunt je profiel op elk moment raadplegen en aanpassen.
Wanneer je petekind zijn of haar eerste factuur toegestuurd krijgt, ontvangen ook jij en je goede doel jullie voordeel.

c. De voordelen?

Het voordeel voor de peter:
Voor elke nieuwe Lampiris-klant die jou als peter kiest, ontvang jij een korting op een van jouw voorschotfacturen. Voor elke vriend die jou als peter kiest, heb je recht op een eenmalig voordeel van € 30 incl. btw, dat je als peter kunt delen met een goed doel naar keuze. De voordelen die je verdient door je vrienden te overtuigen, kunnen gecumuleerd worden met andere voordelen of promoties.

Het voordeel voor het petekind:
Elk petekind dat zich inschrijft bij Lampiris, profiteert van de promotie FRIENDS2014. Hij ontvangt een eenmalige korting van 30 euro (btw inbegrepen) op de vaste vergoeding. Dit bedrag wordt verdeeld over alle voorschotfacturen van het jaar en geldt voor zowel aardgas als 100% groene elektriciteit. Elke nieuwe klant kan maximaal één bestaande klant als peter kiezen. De nieuwe klant is vrij om voor een andere actie of aanbieding te kiezen die loopt op het ogenblik dat hij klant wordt. Dan moet hij enkel een andere actiecode vermelden dan die van de peterschapsactie. Het voordeel dat de petekind krijgt is in geen geval cumuleerbaar met andere voordelen of promoties. De korting waarop de peter recht heeft, blijft dezelfde, ongeacht de toegepaste promotiecode.

d. Deelnamevoorwaarden
1. Om aan deze peteractie te kunnen deelnemen, is het essentieel dat het petekind zich online inschrijft via het profiel van een peter op Samen groener.
2. Als je peter bent, kunnen zowel je vrienden als onbekenden je profiel raadplegen en jou als peter kiezen.
3. Een handelsagent of partner die contractueel verbonden is aan Lampiris, kan geen vergoeding ontvangen voor nieuwe klanten aangebracht via de peterschapsactie.
4. Het peterschap geldt enkel voor de inschrijving van een nieuwe klant. Wie al een klantnummer bij Lampiris heeft, kan geen petekind worden.
5. Als je klant wil worden via ons platform Samen groener, kan je geen peter van jezelf worden. Dit geldt ook als je al klant bent, maar gas of elektriciteit wilt toevoegen aan je huidige adres.